Ben je op zoek naar een professionele nagelstudio in de buurt van Rotterdam? Zoek niet verder! Bij Nails by Sens staat persoonlijke aandacht, professionele behandelingen en 100% kwaliteit voorop. Je kunt hier terecht voor vele verschillende behandelingen die geheel naar eigen wens zijn aan te passen of te veranderen. Nails by Sens heet je van harte welkom in de professioneel ingerichte nagelstudio in de buurt van Rotterdam, net over de grens bij Capelle a/d IJssel.

Alle soorten nagels in nagelstudio Rotterdam

Of je nu simpelweg je nagels wilt laten lakken of op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagelart, shellac of manicure, bij Nails by Sens helpen we je graag in je zoektocht naar de meest prachtige nagels. Mooie nagels zorgen er namelijk voor dat je je prettig voelt en barst van het zelfvertrouwen. In de nagelstudio in de buurt van Rotterdam laat ook jij je nagels omtoveren tot een waar visitekaartje, want met mooie nagels laat je zien wie je bent. Verzorgde handen en mooie nagels vallen meteen op, niet alleen bij jezelf, maar ook bij anderen.

Hoge kwaliteit producten

In de nagelstudio in de omgeving van Rotterdam richt ik mij op de hoogste kwaliteit producten en merken. Als gediplomeerde nagelstyliste weet ik precies hoe ik van jouw handen een waar kunstwerkje moet maken. In mijn nagelstudio maak ik uitsluitend gebruik van de beste producten van merken als onder andere Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Young Nails is bijvoorbeeld hét merk waar acryl en gelnagels mee worden gezet. De absolute top op gebied van nagelfashion! Naast gebruik te maken van deze professionele producten staat ook hygiëne bij mij op één. De instrumenten die ik gebruik in mijn nagelstudio in Rotterdam worden na elke klant gedesinfecteerd, zodat je nooit het risico loopt schimmels of bacteriën op te lopen. Kortom: ben je op zoek naar acrylnagels, gelnagels, french manicure, nagel art of nelnagels in de buurt van Rotterdam? Zoek niet verder en kom snel langs!

Wil je ook mooie nagels in de buurt van Rotterdam? Maak dan een afspraak en bezoek onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel! Natuurlijk kan je ons ook bellen op om vrijblijvend een afspraak te maken. Vergeet ook niet de Facebookpagina van Nails by Sens te liken en ons te volgen op Instagram!