Ben je op zoek naar een nagelsalon voor het verfraaien van je nagels of het laten zetten van nepnagels zoals acryl nagels of gel nagels? Kijk dan uit voor Chinese nagelstudio’s die je vindt in heel Nederland en ook in de omgeving van Rotterdam. Deze Chinese nagelstudio’s zijn vaak enorm goedkoop in prijs, maar werken met goedkope materialen die vaak niet aan de kwaliteitseisen voldoen.

Chinese nagelstudio’s gebruiken slechte materialen

Veel Chinese nagelstudio’s in bijvoorbeeld Rotterdam werken met goedkope merken en materialen. Op het eerste oog zal je dit wellicht niet merken en zal je met een tevreden gevoel naar huis gaan, maar zodra je nagels al na enkele dagen beginnen af te brokkelen en te bladderen, dan merk je dat je veel beter naar een kwalitatieve nagelstudio had kunnen gaan waar je nagels gewoon enkele weken in goede conditie zouden blijven.

Tevens krijgen wij vaak te horen dat Chinese nagelstudio’s gebruik maken van slecht onderhouden instrumenten. Wanneer deze instrumenten niet goed worden schoongemaakt, loopt de klant kans op bacteriële-, virus en schimmelinfecties. Dit is natuurlijk absoluut niet iets wat je wilt! Vooral in Chinese nagel studio’s is dit risico groot, blijkt uit onderzoek.

Namaak verzorgingsproducten

Ook komt het geregeld voor dat Chinese nagelstudio’s dure flesjes en potjes nagelverzorgingsproducten vervangen en navullen met goedkopere varianten van het product. Op die manier kan de salon een hoge prijs in rekening brengen terwijl je in werkelijkheid voor de gek gehouden wordt.

Wil je wel echt verzekerd zijn van goede kwaliteit nagels en goede producten van merken als Mani-Q, Caption, Young Nails en CND, kom dan langs bij Nails by Sens in Capelle aan den IJssel. Bij ons ben je altijd verzekerd van de beste nagel behandelingen voor de scherpste prijzen. Neem contact met ons op via of bel 06 – 4613 8468 om vandaag nog een afspraak in te plannen. Hopelijk tot snel in mijn nieuwe nagel studio op de rand van Rotterdam!