Nagel versieringen zijn er in alle soorten en maten. Bij dé nagelstudio van Capelle aan den IJssel, Nails by Sens, kan je terecht voor alle mogelijke nagelversieringen, van kleine kunstwerkjes tot 3D nagels met prachtige steentjes. Wil jij ook mooie nagel versieringen om er gewoon goed uit te zien? Kom dan snel eens langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel aan de rand van Rotterdam!

Prachtige nail art

Mooi verzorgde nagels zijn een visitekaartje voor iedere vrouw. Nail Art is de verzamelnaam voor de verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden. De nagel versieringen varieren van bijvoorbeeld gebruikte materialen zoals nagellak, verf, plaatjes, steentjes, glitter, gel of acrylpoeder. De mogelijkheden zijn werkelijk waar ongelimiteerd!

Nagelart of nagel versieringen zijn dan ook aan te passen voor iedere gelegenheid. Denk hierbij aan nail art voor bruiloften, babyshowers en meer. Bij nagelstudio Nails by Sens weten we voor iedere gelegenheid iets leuks te verzinnen. Deze professionele finish van het doen van je nagels geven je handen een professionele uitstraling waar iedere vrouw jaloers op zal zijn! In onze gallerij op de website vind je een groot aantal voorbeelden van nagel versieringen en nail art.

De mooiste nagel versieringen

Zowel natuurlijke als nepnagels zoals acryl of gelnagels kunnen versierd worden met nagel versieringen. Van één nagel tot alle tien! Deze unieke kunstwerkjes zorgen ervoor dat je handen echt gezien mogen worden. Er wordt gewerkt met verschillende kleuren en materialen, maar ook een nagelsticker kan voldoende zijn om je handen er geweldig uit te laten zien.

Ook je nagel laten versieren? Maak dan een afspraak via of bel naar 06 – 4613 8468 om een afspraak te maken. Ook wil ik je vragen onze Facebook pagina te liken en onze Instagram te volgen. Op die manier blijf je op gemakkelijke wijze op de hoogte van alle nieuwtjes, updates en aanbiedingen van Nagelstudio Nails by Sens!