Gellak is een enorm populaire vorm van nagelverzorging, maar wat is gellak nou eigenlijk? Simpel gezegd is gellak eigenlijk een soort middenweg tussen nagellak en gelnagels. Het is perfect voor personen die graag gelnagels willen, maar wel het gemak willen houden van lang mooi blijvende nagels. Bij Nails by Sens kan je terecht voor het laten aanbrengen van gellak. Het aanbrengen van gellak gebeurt op dezelfde manier als gelnagels, maar hier hoeft echter geen nagel bij opgebouwd te worden.

Gellak wordt ook wel gel nagellak, gel polish of soak off gel genoemd. Het is een nieuwe trend die steeds populairder wordt en waar we steeds meer vraag naar krijgen. Gellak, of beter gezegd Shellac zoals het product wordt genoemd, combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak. Zo zien de nagels er vaak wekenlang fantastisch uit, bladdert het niet en geeft het de nagels extra stevigheid. Door gellak aan te brangen wordt de kans op scheuren en afbreken geminimaliseerd. Een perfect product voor personen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel voor een langere periode mooi verzorgde nagels zoeken.

Het verwijderen van de gellak kost wel wat meer tijd dan het verwijderen van gewone nagellak. Ook dit kan Nails by Sens natuurlijk voor je doen!