Gelnagels, acrylnagels, gelnagellak… Er zijn tal van verschillende soorten nagelbehandelingen. Bij Nails by Sens, dé nagelstudio van Capelle aan den IJssel, zorgen we ervoor dat je altijd met een kunstwerk de deur uit loopt. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten nagelbehandelingen die wij aanbieden bij Nails by Sens, of welke nagelbehandelingen sowieso worden aangeboden, lees dan snel verder.

Acrylnagels laten zetten

Het laten zetten van acrylnagels is enorm populair! Sterker nog, acrylnagels zijn waarschijnlijk de meest populaire nagels die er zijn. Acrylnagels zijn bijvoorbeeld minder kwetsbaar dan gelnagels en gaan langer mee. Het resultaat is dat je langer met mooie nagels rondloopt.

Gelnagels laten zetten

Gelnagels zijn ook super populair. Door het plaatsen van gelnagels kunnen je eigen natuurlijke nagels worden verlengd door middel van bijvoorbeeld tips en sjablonen. De stroperige substantie wordt uitgehard onder een UV-lamp, in tegenstelling tot acrylnagels wat uithardt in de buitenlucht.

Gellak aan laten brengen

Er zijn verschillende soorten benamingen voor gellak, zoals gel nagellak, gel polish of soak off gel. De nieuwe trend wint veel aan populariteit en combineert de eigenschappen van een gel met die van nagellak. Kortom: je nagels zien er super uit, bladdert niet én zijn extra stevig.

Nail Art

Maak van je nagels een kunstwerkje! De natuurlijke óf neppe nagels kunnen op allerlei manieren worden versierd, middels steentjes, kleurtjes, verf, stickertjes en nog veel meer. Kies ook voor Nail Art bij Nails by Sens en je bent verzekerd van een prachtig kunstwerkje.