Ook interesse in valse nagels? Welkom op de site van nagelstudio Nails by Sens! Wil je valse nagels laten zetten in Rotterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres. In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel staat persoonlijke aandacht, professionele behandelingen en hoge kwaliteit producten centraal. Valse nep nagels laten zetten zoals acrylnagels en gelnagels behoren natuurlijk tot mijn werkzaamheden.
Valse nagels laten zetten Rotterdam.

Valse nagels laten zetten in Rotterdam

Wat voor valse nagels je ook wilt laten zetten: nepnagels, acryl nagels, gel nagels, nagel art of gel lak. Bij Nails by Sens kan je terecht om valse nagels te laten zetten! Als je met mooi verzorgde nagels over straat loopt kan dit je een prettig gevoel geven. Veel dames barsten dan ook van zelfvertrouwen als ze voorzien zijn van prachtige nagels. Verzorgde handen en mooie nagels vallen meteen op, niet alleen bij jezelf, maar ook bij anderen. Ik kies als professionele nagelstyliste alleen voor producten van de beste merken. De merken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld uitsluiteind van topkwaliteit zoals Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn zonder twijfel de grootste namen op gebied van nagelfashion. Naast topkwaliteit producten staat ook hygiëne bij mij op een. Gedesinfecteerde middelen zijn dan ook een garantie.

Wil je ook valse nagels laten zetten in de buurt van Rotterdam? Een afspraak maken bij Nails by Sens kan via of door te mailen naar . Ook kan je het formulier invullen op de contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Op de hoogte blijven van aanbiedingen en acties? Volg me dan op Instagram en Facebook!

Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gelnagellak, gellak of iets anders om je nagels mee te verfraaien, bij Nails by Sens ben je aan het juiste adres. Het lijkt me fantastisch valse nagels bij je te mogen zetten in mijn nagelstudio, want nagels zetten is mijn passie. Ik hoop tot snel!