Ben je op zoek naar een professionele nagelstudio in de buurt van Capelle aan den IJssel om valse nagels te laten zetten? Zoek niet verder! Nergens anders vind je in de buurt de professionele handelingen die Nails by Sens aanbiedt. Alle behandelingen zijn op wens aan te passen, maar vooral zijn wij gespecialiseerd in het zetten van valse nagels in Capelle aan den IJssel

Valse nagels laten zetten in Capelle aan den IJssel

In mijn nagelstudio kan je terecht voor alle soorten valse nagel behandelingen, of je nu nepnagels wilt, acrylnagels, gelnagels, nail art, gel lak of iets anders: je gaat altijd met een tevreden gevoel naar huis. Bij Nails by Sens weet ik dat mooie nagels vrouwen een geweldig prettig gevoel kunnen geven. Goed verzorgde nagels geven je namelijk een flinke dosis zelfvertrouwen en een fijn gevoel! Verzorgde handen en mooie nagels vallen meteen op, niet alleen bij jezelf, maar ook bij anderen. Als je kiest voor een nagelbehandeling bij Nails by Sens dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit producten. Denk bijvoorbeeld aan top kwaliteit merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn zonder twijfel de grootste namen op gebied van nagelfashion. Naast topkwaliteit producten staat ook hygiëne bij mij op een. Gedesinfecteerde middelen zijn dan ook een garantie.

Wil je ook valse nagels laten zetten in Capelle aan den IJssel? Een afspraak maken bij Nails by Sens kan via of door te mailen naar . Een afspraak inplannen kan ook door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ook lijkt het me superleuk als je Nails by Sens volgt op Facebook en Instagram! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gel lak of iets anders, bij Nails by Sens kunnen we met alle soorten nagels uit de voeten. Omdat ik mooie nagels zelf ook geweldig vind hoop ik je snel eens te mogen verwelkomen bij mij in de nagelstudio.