Wil je snel nagels laten zetten in Rotterdam? Dan zit je hier helemaal goed. Gelegen aan de Venkelbaan 24 in Capelle aan den IJssel is deze nagelstudio perfect voor iedereen die woonachtig of werkzaam is in Rotterdam. Capelle aan den IJssel ligt namelijk slechts op enkele minuten afstand van Rotterdam en is dus perfect bereikbaar om snel je nagels te laten zetten.

Bij Nails by Sens kan je terecht voor allerlei soorten nagel behandelingen. Deskundig advies is wat onze nagelstylistes je bieden. Onze stylistes zijn allemaal gediplomeerd en weten dus precies wat ze met je nagels moeten doen om er een mooi kunstwerkje van te maken. Onze behandelingen zijn erop gericht om je schoonheid te benadrukken. Dit doen wij door het aanbieden van diverse nagel behandelingen, waaronder het laten zetten van nepnagels. Denk hierbij aan het plaatsen van acryl nagels of gel nagels in Rotterdam. Wij zijn dé kunstnagel specialist van Rotterdam en omstreken, dus voor vragen over kunstnagels kan je altijd bij mij terecht.

In onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel (en dus perfect voor Rotterdam) kan je terecht voor alle soorten kunstnagels en ik kan dan ook alle soorten nagels zetten. Acryl, gel covers, French manicure, Glitternagels, 3D nagels, Nail art, het behoort allemaal tot mijn werkzaamheden. Ook hebben wij een aantal mogelijkheden voor nagelbijters of probleemnagels.

Naast het snel laten zetten van nepnagels in Rotterdam – je kan vaak al binnen een uur bij ons terecht! – kan je ook aankloppen bij Nails by Sens voor behandelingen als CND Shellac Gel Lak: enorm populaire nagellak die wekenlang blijft zitten.

Wil je ook een afspraak maken om snel nagels te laten zetten in Rotterdam? Geef gewoon een belletje naar mail naar naar . Natuurlijk kan je ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.