Van harte welkom op de website van Nails by Sens. Wil jij je nagels laten doen in Capelle aan den IJssel? Zoek dan niet verder. Ik help je in mijn nagelstudio graag aan de meest prachtige nagels. Als nagelstyliste weet ik van elke hand een kunstwerk te maken. Of je nu op zoek bent naar acryl nagels, gel nagels, gel lak of nail art, van mooie en verzorgde nagels ben je in mijn studio in ieder geval gegarandeerd.

Snel nagels laten zetten in Capelle aan den IJssel

Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gel lak. Ik zorg ervoor dat je altijd met een prachtig resultaat naar huis gaat. In mijn nagelstudio weet ik dat mooie nagels vrouwen een geweldig prettig gevoel kunnen geven. Goed verzorgde nagels geven je namelijk een flinke dosis zelfvertrouwen! Je handen laten voor een deel zien wie je bent, dus goed verzorgd nagels vallen direct op. Als je langskomt bij Nails by Sens ben je tevens verzekerd van de beste kwaliteit producten. Enkele hoge kwaliteit merken die ik gebruik in mijn studio zijn bijvoorbeeld Young Nails, Caption, ManiQ en CND. Deze merken zijn de absolute top op gebied van nagelfashion! Hygiëne vind ik tevens enorm belangrijk, dus na elke klant worden de materialen en instrumenten waarmee ik werk volledig schoongemaakt.

Nagelstyliste Nails by Sens staat garant voor kwaliteit en de beste producten. Wil je ook mooie nagels? Maak een afspraak via of mail mij op zodat je snel langs kan komen in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel.Tevens kan je het formulier invullen op de contactpagina als je vragen hebt of een afspraak in wilt plannen. Op de hoogte blijven van aanbiedingen en acties? Volg me dan op Instagram en Facebook!

Op de website van Nails by Sens vind je vele mogelijkheden die Nails by Sens biedt om je nagels te verfraaien. We zetten bijvoorbeeld gelnagels, acrylnagels, gel lak, nail art en meer. Ik hoop je snel te zien in mijn professioneel ingerichte nagelstudio om je te voorzien van de meest prachtige nagels. Tot snel!