Je nagels voorzien van prachtige nail art? Nails by Sens is je graag van dienst bij het omtoveren van jouw nagels! In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel weet ik van elke nagel een kunstwerk te maken. Acrylnagels, gelnagels, gellak en nagelart. Het maakt echt niet uit waar je naar op zoek bent. Nagelart of nail art wordt steeds populairder!

Je nagels verfraaien met nail art

Zowel kunst nagels als natuurlijke nagels kunnen op allerlei manieren worden versierd. Zo kan er bijvoorbeeld gewerkt worden met diverse kleuren nagel lak, acrylverf, steentjes, stickertjes en meer. Bij Nails by Sens ben ik gespecialiseerd in het verfraaien van alle soorten nagels op alle soorten manieren. Wil je jouw nagels ook mooi gemaakt zien worden met steentjes, glittertjes en andere materialen? Kies dan voor nail art bij Nails by Sens! Als je langskomt bij Nails by Sens ben je tevens verzekerd van de beste kwaliteit producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze geweldige namen zijn het beste op gebied van nagelfashion. Hygiëne vind ik tevens enorm belangrijk, dus na elke klant worden de materialen en instrumenten waarmee ik werk volledig schoongemaakt.

Vandaag nog mooienagel art laten zetten? We geven je groot gelijk, want wie wilt dat nou niet? Bel snel om een afspraak te maken of mail naar . Ook kan je het formulier invullen op de contactpagina van de website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.

Vergeet ook niet de Facebookpagina van Nails by Sens te liken en me te volgen op Instagram! Neem op deze website snel eens een kijkje naar de verschillende mogelijkheden die Nails by Sens biedt. Van gelnagels tot acrylnagels en nail art, je bent hier helemaal aan het juiste adres. Ik plaats ook bij jou graag de aller mooiste nagels van de beste kwaliteit. Zie ik je snel in mijn professionele nagelstudio?