Zoek je een leuk adres om je nagels te laten doen in de buurt van Rotterdam? Kom dan eens langs bij Nails by Sens. In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel staat persoonlijke aandacht, professionele behandelingen en hoge kwaliteit producten centraal. Nagels laten zetten of laten lakken zijn vanzelfsprekend behandelingen die ik graag uitvoer.

De beste Nail Art van Rotterdam

Je zoektocht naar prachtige nagels is verleden tijd als je langskomt bij Nails by Sens, of je nu zoekt naar acrylnagels, nelnagels, gel lak, nagel art of andere nagel behandelingen. Mooie nagels zorgen ervoor dat je je fijn voelt, bijvoorbeeld wanneer anderen een leuke opmerking over je nagels maken of gewoon simpelweg omdat je jezelf er mooier uit vindt zien. Mooie nagels vallen direct in je omgeving op, bijvoorbeeld bij vrienden en vriendinnen, maar ook voor je eigen gevoel. Ik kies als professionele nagelstyliste alleen voor producten van de beste merken. De merken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld uitsluiteind van topkwaliteit zoals Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn de grote namen op gebied van nagelfashion. Omdat ik hygiëne erg belangrijk vind worden al mijn instrumenten na gebruik volledig gedesinfecteerd.

Ook prachtige nagels laten zetten door Nails by Sens? Maak dan een afspraak via of om zo snel mogelijk je nagels te laten doen in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel. Ook kan je het contactformulier invullen als je vragen, suggesties of tips hebt, of natuurlijk als je een afspraak in wilt plannen. Ook alle nieuwtjes en aanbiedingen ontvangen? Volg Nails by Sens dan op Instagram en Facebook! Ik zet alle soorten nagels, van gelnagels tot acrylnagels en het populaire gellak. Ook kan je bij mij terecht voor het behandelen van je teennagels. Ik hoop ook jou eens te mogen verwelkomen in mijn professionele nagelstudio. Nagels zetten is namelijk mijn passie en ik heb al vele mensen de mooiste nagels mogen bezorgen. Tot snel!