Wil je je nagels laten doen in de buurt van Rotterdam Terbregge? Dan ben je bij Nails by Sens aan het juiste adres. Persoonlijke aandacht en professionele behandelingen staan bij Nails by Sens terecht. Alle behandelingen zijn op wens aan te passen, of je nu op zoek bent naar nepnagels of gewoon je nagels wilt verfraaien.

Dé nagelstyliste in Rotterdam Terbregge

Na nagelstyliste Rotterdam Terbregge wil je nooit meer een ander adres voor je nagels. Dé nagelstudio voor nagellak, gellak, acrylnagels, gelnagels en meer. Goed verzorgde nagels zorgen ervoor dat je je goed voelt, bijvoorbeeld wanneer anderen positieve opmerkingen over je nagels maken of gewoon simpelweg omdat je jezelf er mooier uit vindt zien.

Als je rondloopt met goed verzorgde handen, dan valt dit onmiddellijk op. Tevens maak ik in mijn nagelstudio gebruik van uitsluitend de beste kwaliteit producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze geweldige namen zijn het beste op gebied van nagelfashion. Wat ik ook erg belangrijk vind is een goede hygiëne en de instrumenten waar ik mee werk worden dan ook na elke klant volledig gedesinfecteerd.

In de buurt van Rotterdam Terbregge je nagels laten zetten? Een afspraak maken bij Nails by Sens kan via of door te mailen naar . Ook kan je het formulier invullen op de contactpagina van de website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen. Vergeet ook niet mijn Facebookpagina te liken en me te volgen op Instagram voor nieuwtjes, acties en aanbiedingen!

Op deze website vind je vele mogelijkheden die Nails by Sens biedt om je nagels te verfraaien. We zetten bijvoorbeeld gelnagels, acrylnagels, gel lak, nail art en meer. Ik plaats ook bij jou graag de aller mooiste nagels van de beste kwaliteit. Zie ik je snel in mijn professionele nagelstudio in de buurt van Rotterdam Terbregge?