Van harte welkom bij Nails by Sens, de nagelstyliste van Rotterdam Schollevaar! Zoek jij een adres om je nagels te laten doen in de buurt van Rotterdam Schollevaar? Zoek dan niet verder. Nagelstudio Nails by Sens staat garant voor mooie, verzorgde nagels. Acrylnagels, gelnagels, gellak en nagelart. Het maakt echt niet uit waar je naar op zoek bent, in Rotterdam Schollevaar is het mogelijk.

De beste nagelstyliste in Rotterdam Schollevaar

Nagelstyliste Rotterdam Schollevaar voor al je nagel behandelingen. Het doet er niet toe of je nu nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gellak wilt laten zetten. Ik zorg er met plezier voor dat je altijd met een tevreden resultaat naar huis gaat. Mooie nagels zorgen ervoor dat je je fijn voelt, bijvoorbeeld wanneer anderen een leuke opmerking over je nagels maken of gewoon simpelweg omdat je jezelf er mooier uit vindt zien. Mooie nagels vallen direct in je omgeving op, bijvoorbeeld bij vrienden en vriendinnen, maar ook voor je eigen gevoel. In nagelstudio Nails by Sens maak ik alleen gebruik van de beste kwaliteit producten. Ik kies bijvoorbeeld alleen voor professionele merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn de grote namen op gebied van nagelfashion. Omdat ik hygiëne erg belangrijk vind worden al mijn instrumenten na gebruik volledig gedesinfecteerd.

In de buurt van Rotterdam Schollevaar je nagels laten zetten? Maak dan een afspraak via of om zo snel mogelijk je nagels te laten doen in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel. Tevens kan je het contactformulier op de contactpagina invullen. Ik neem dan direct contact met je op om een afspraak in te plannen. Vergeet me ook niet te volgen op Instagram en me te liken op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van al mijn acties en aanbiedingen. Ik zet alle soorten nagels, van gelnagels tot acrylnagels en het populaire gellak. Daarnaast kan je bij mij terecht voor het behandelen van je teen nagels. Omdat ik mooie nagels zelf ook geweldig vind hoop ik je snel eens te mogen verwelkomen bij mij in de nagelstudio.