Van harte welkom bij Nails by Sens. Zoek jij een leuk adres om je nagels te laten doen in de buurt van Rotterdam Prinsenland? Zoek dan niet verder. In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel weet ik van elke nagel een kunstwerk te maken. Of je nu op zoek bent naar acryl nagels, gel nagels, gel lak of nail art, van mooie en verzorgde nagels ben je in mijn studio in ieder geval gegarandeerd.

De beste nagelstyliste in Rotterdam Prinsenland

Rotterdam Prinsenland voor de mooiste nagels bij de beste nagelstyliste. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagelart of gellak. Bij Nails by Sens ben je gegarandeerd van een prachtig eind resultaat! Mooie nagels zorgen ervoor dat je je fijn voelt, bijvoorbeeld wanneer anderen een leuke opmerking over je nagels maken of gewoon simpelweg omdat je jezelf er mooier uit vindt zien. Goed verzorgde nagels vallen meteen op, bij jezelf en bij anderen. Ik kies als professionele nagelstyliste alleen voor producten van de beste merken. Ik kies bijvoorbeeld alleen voor professionele merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn de grote namen op gebied van nagelfashion. Ook belangrijk bij Nails by Sens is hygiëne. Je bent bij mij in Rotterdam Prinsenland altijd verzekerd van schone, gedesinfecteerde instrumenten en materialen.

In de buurt van Rotterdam Prinsenland laat je de mooiste nagels zetten! Ook interesse? Maak een afspraak via of mail mij op zodat je snel langs kan komen in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel. Het contactformulier op de contactpagina is tevens in te vullen als je vragen of suggesties hebt of een afspraak in wilt plannen. Op de hoogte blijven van aanbiedingen en acties? Volg me dan op Instagram en Facebook!

Ik zet alle soorten nagels, van gelnagels tot acrylnagels en het populaire gellak. Natuurlijk kan je ook bij mij terecht voor het behandelen van bijvoorbeeld teennagels. Zie ik je snel in mijn professioneel ingerichte nagelstudio? Nagels zetten is mijn passie en ik maak ook jou graag blij met de mooiste nagels. Tot snel!