Op zoek naar een nagelstudio in Rotterdam Prins Alexander? Ik help je in mijn nagelstudio graag aan de meest prachtige nagels. Als nagelstyliste weet ik van elke hand een kunstwerk te maken. Of je nu op zoek bent naar acryl nagels, gel nagels, gel lak of nail art, van mooie en verzorgde nagels ben je in mijn studio in ieder geval gegarandeerd.

De beste nagelstyliste in Rotterdam Prins Alexander

De nagelstyliste van Rotterdam Prins Alexander, daar zit je helemaal goed! Wat je ook zoekt: nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gel lak. Bij Nails by Sens zorg ik ervoor dat je altijd met een geweldig resultaat naar huis gaat. Mooie nagels laten zien wie je bent en kunnen je een fijn gevoel geven. Het is je visitekaartje die je de hele dag bij je draagt en je een prettig gevoel geeft.

Je handen laten voor een bepaald deel zien wie je bent, en mooi verzorgde nagels vallen dus meteen op. Ik kies als professionele nagelstyliste alleen voor producten van de beste merken. Denk bijvoorbeeld aan top kwaliteit merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze geweldige namen zijn het beste op gebied van nagelfashion. Naast topkwaliteit producten staat ook hygiëne bij mij op een. Gedesinfecteerde middelen zijn dan ook een garantie.

Ook interesse om in de omgeving van Rotterdam Prins Alexander je nagels te laten doen? Kom dan eens langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel. Vrijblijvend een afspraak maken kan via of . Ook kan je het formulier invullen op de contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Ook alle nieuwtjes en aanbiedingen ontvangen? Volg Nails by Sens dan op Instagram en Facebook! Ik zet alle soorten nagels, van gelnagels tot acrylnagels en het populaire gellak. Ook kan je bij nagelstyliste Rotterdam Prins Alexander terecht voor het behandelen van je tenen. Ik hoop ook jou eens te mogen verwelkomen in mijn professionele nagelstudio. Nagels zetten is namelijk mijn passie en ik heb al vele mensen de mooiste nagels mogen bezorgen. Tot snel!