Zoek je een nagelstyliste in Rotterdam Oosterhof en ben je op zoek naar een professionele nagelstudio in de buurt van Rotterdam Oosterhof? Zoek niet verder! Persoonlijke aandacht en professionele behandelingen staan bij Nails by Sens terecht. Van acryl en gelnagels tot gel lak en nail art. Het maakt niet uit wat je zoekt, Nails by Sens helpt je graag aan mooie nagels.

Dé nagelstyliste nabij Rotterdam Oosterhof

Wij zijn dé nagelstyliste nabij Rotterdam Oosterhof! Nooit meer op zoek naar een andere nagelstyliste! Niet als je bij nagelstyliste Rotterdam Oosterhof geweest bent. Dat is wat ik je beloof als je eens langs bent gekomen bij Nails by Sens. Dé nagelstudio voor nagellak, gellak, acrylnagels, gelnagels en meer. Mooie nagels laten zien wie je bent en kunnen je een fijn gevoel geven. Het is je visitekaartje die je de hele dag bij je draagt en je een prettig gevoel geeft. Als je rondloopt met goed verzorgde handen, dan valt dit onmiddellijk op. Alleen de beste kwaliteit producten zijn goed genoeg voor de klanten van Nails by Sens. Ik kies bijvoorbeeld alleen voor professionele merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze geweldige namen zijn het beste op gebied van nagelfashion.

Hygiëne vind ik ook enorm belangrijk, dus na elke klant worden de materialen en instrumenten waarmee ik werk volledig schoongemaakt. Ook prachtige nagels laten zetten in de omgeving van Rotterdam Oosterhof? Kom dan eens langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel na het maken van een afspraak. Dat kan via of .

Like ook mijn Facebookpagina eens en volg me ook op Instagram om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes en aanbiedingen! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gel lak of iets anders, bij Nails by Sens kunnen we met alle soorten nagels uit de voeten. Nagels zetten is mijn passie en ik heb al vele mensen de mooiste nagels mogen bezorgen. Ik hoop ook jou eens te mogen verwelkomen in mijn professionele nagelstudio.