Van harte welkom bij Nails by Sens. Zoek jij een leuk adres om je nagels te laten doen in de buurt van Rotterdam Ommoord? Zoek dan niet verder. Ik help je in mijn nagelstudio graag aan de meest prachtige nagels. Als nagelstyliste in Rotterdam Ommoord weet ik elke hand te verfraaien. Acrylnagels, gelnagels, gellak en nagelart. Het maakt echt niet uit waar je naar op zoek bent.

De beste nagelstyliste in Rotterdam Ommoord

Als dé nagelstyliste in Rotterdam Ommoord kan je bij mij terecht voor alle soorten nagel behandelingen, of je nu nepnagels wilt, acrylnagels, gelnagels, nail art, gel lak of iets anders: je gaat altijd met een tevreden gevoel naar huis. Goed verzorgde nagels zorgen ervoor dat je je goed voelt, bijvoorbeeld wanneer anderen positieve opmerkingen over je nagels maken of gewoon simpelweg omdat je jezelf er mooier uit vindt zien. Je handen laten voor een deel zien wie je bent, en mooi verzorgde nagels vallen meteen op. Daarnaast maak ik in mijn nagelstudio uitsluiteind gebruik van de beste kwaliteit producten. Top kwaliteit merken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de top op gebied van nagelfashion. Schoonheid gaat tevens gepaard met een goede hygiëne. Al mijn instrumenten worden dan ook gedesinfecteerd na iedere klant. Een must voor een goede nagelstyliste in Rotterdam Ommoord.

Wil je ook mooie nagels in de buurt van Rotterdam Ommoord? Maak dan snel een afspraak en kom langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel! Een afspraak maken kan via of . Natuurlijk kan je ook het formulier invullen op onze contactpagina, waarna ik zo snel mogelijk contact met je opneem. Ook lijkt het me superleuk als je Nails by Sens volgt op Facebook en Instagram! Of je dus op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gelnagellak, gel lak of iets anders om je nagels mee te verfraaien, bij Nails by Sens ben je aan het juiste adres. Zie ik je snel in mijn professioneel ingerichte nagelstudio? Nagels zetten is mijn passie en ik maak ook jou graag blij met de mooiste nagels. Tot snel bij dé nagelstyliste van Rotterdam Ommoord!