Van harte welkom op de website van Nails by Sens. Wil jij je nagels laten doen in Rotterdam Het Lage Land? Zoek dan niet verder. Bij nagelstudio Nails by Sens ben je gegarandeerd van persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit producten. Nagels laten zetten of laten lakken zijn vanzelfsprekend behandelingen die ik graag uitvoer.

De beste nagelstyliste in Rotterdam Het Lage Land

Nooit meer op zoek naar een andere nagelstudio! Dat is wat ik je beloof als je eens langs bent gekomen bij nagelstyliste Rotterdam Het Lage Land. Dé nagelstudio voor nagellak, gellak, acrylnagels, gelnagels en meer. Als je met mooi verzorgde nagels over straat loopt kan dit je een prettig gevoel geven. Veel vrouwen barsten dan ook van zelfvertrouwen als ze voorzien zijn van prachtige nagels. Goed verzorgde nagels vallen meteen op, bij jezelf en bij anderen. Als professionele nagelstyliste maak ik alleen gebruik van de hoogste kwaliteit producten. Ik kies bijvoorbeeld alleen voor professionele merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de top op gebied van nagelfashion. Wat ik ook erg belangrijk vind is een goede hygiëne en de instrumenten waar ik mee werk worden dan ook na elke klant volledig gedesinfecteerd in de studio van nagelstyliste Rotterdam Het Lage Land.

In de buurt van Rotterdam Het Lage Land je nagels laten zetten? Maak dan snel een afspraak en kom langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel! Een afspraak maken kan via of . Ook kan je het formulier invullen op de contactpagina van de website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en acties? Volg me dan op Instagram en Facebook! Neem op deze website snel eens een kijkje naar de verschillende mogelijkheden die Nails by Sens biedt. Van gelnagels tot acrylnagels en nail art, je bent hier helemaal aan het juiste adres. Nagels zetten is mijn passie en ik heb al vele mensen de mooiste nagels mogen bezorgen. Ik hoop ook jou eens te mogen verwelkomen in mijn professionele nagelstudio.