Op zoek naar een nagelstudio in Rotterdam Kralingen? Nergens anders vind je in de buurt de professionele handelingen die Nails by Sens aanbiedt. Zowel voor nepnagels als het lakken van je nagels kan je bij mij terecht.

Op zoek naar een nagelstyliste in Rotterdam Kralingen?

Of je nu op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels of iets anders, ik zorg er in mijn nagelstudio in Rotterdam Kralingen voor dat je altijd met een tevreden gevoel naar huis gaat. Goed verzorgde nagels zorgen ervoor dat je je lekkerder in je vel zit, bijvoorbeeld wanneer anderen positieve opmerkingen over je nagels maken of gewoon simpelweg omdat je jezelf er mooier uit vindt zien. Als nagelstyliste in Rotterdam Kralingen in nagelstudio Nails by Sens maak ik alleen gebruik van de beste kwaliteit producten. Top kwaliteit merken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de top op gebied van nagelfashion. Wat ik ook erg belangrijk vind is een goede hygiëne en de instrumenten waar ik mee werk worden dan ook na elke klant volledig gedesinfecteerd.

In de buurt van Rotterdam Kralingen vind je de beste nagelstyliste! Ook interesse? Kom dan eens langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel na het maken van een afspraak. Dat kan via of . Natuurlijk kan je ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Vergeet me ook niet te volgen op Instagram en me te liken op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van al mijn acties en aanbiedingen.

Of je dus op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gelnagellak, gellak of iets anders om je nagels mee te verfraaien, bij Nails by Sens, nagelstyliste Rotterdam Kralingen ben je aan het juiste adres. Omdat ik mooie nagels zelf ook geweldig vind hoop ik je snel eens te mogen verwelkomen bij mij in de nagelstudio.