Welkom bij Nails by Sens, de beste nagelstyliste van Rotterdam Alexanderpolder! Nagelstudio Nails by Sens staat garant voor mooie, verzorgde nagels. Zowel voor nepnagels als het lakken van je nagels kan je bij mij terecht.

De beste nagelstyliste in Rotterdam Alexander Polder

Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagelart of gellak. Bij Nails by Sens ben je gegarandeerd van een prachtig eind resultaat! Mooie nagels kunnen een geweldig effect hebben op je gemoedstoestand en kunnen vrouwen een geweldig, zelfverzekerd en prettig gevoel geven. Mooie nagels vallen direct in je omgeving op, bijvoorbeeld bij vrienden en vriendinnen, maar ook voor je eigen gevoel.

Als je kiest voor een nagelbehandeling bij nagelstyliste Rotterdam Alexanderpolder dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit producten. De merken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld uitsluiteind van topkwaliteit zoals Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn zonder twijfel de grootste namen op gebied van nagelfashion. Schoonheid gaat tevens gepaard met een goede hygiëne. Al mijn instrumenten worden dan ook gedesinfecteerd na iedere klant.

Wil je ook acryl- gel- of andere nagels laten zetten in de omgeving van Rotterdam Alexanderpolder? We geven je groot gelijk, want wie wilt dat nou niet? Bel snel om een afspraak te maken of mail naar . Ook kan je het formulier invullen op de contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Vergeet me ook niet te volgen op Instagram en me te liken op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van al mijn acties en aanbiedingen. Neem op deze website snel eens een kijkje naar de verschillende mogelijkheden die Nails by Sens biedt. Van gelnagels tot acrylnagels en nail art, je bent hier helemaal aan het juiste adres. Zie ik je snel in mijn professioneel ingerichte nagelstudio? Nagels zetten is mijn passie en ik maak ook jou graag blij met de mooiste nagels. Tot snel!