Op zoek naar een nagelstyliste voor manicure, gellak, acryl nagels, gelnagels en nepnagels? Ik help je in mijn nagelstudio graag aan de meest prachtige nagels. Als nagelstyliste weet ik van elke hand een kunstwerk te maken. Nagels laten zetten of laten lakken zijn vanzelfsprekend behandelingen die ik graag bij je uitvoer! Nails by Sens is hét adres voor mooie (nep)nagels!

De nummer 1 nagelstyliste Nails by sens

Nooit meer op zoek naar een andere nagelstyliste! Dat is wat ik je beloof als je eens langs bent gekomen bij Nails by Sens. Dé nagelstudio voor nagellak, gellak, acrylnagels, gelnagels en meer. In mijn nagelstudio weet ik dat mooie nagels vrouwen een geweldig prettig gevoel geven. Goed verzorgde nagels geven je namelijk een flinke dosis zelfvertrouwen! Je handen laten voor een deel zien wie je bent, dus goed verzorgd nagels vallen direct op. Tevens maak ik in mijn nagelstudio gebruik van uitsluitend de beste kwaliteit producten. Enkele hoge kwaliteit merken die ik gebruik in mijn studio zijn bijvoorbeeld Young Nails, Caption, ManiQ en CND. Deze geweldige namen zijn het beste op gebied van nagelfashion.

Ook mooie nepnagels? Kom dan eens langs bij onze nagelstyliste in Capelle aan den IJssel. Vrijblijvend een afspraak maken kan via of . Tevens kan je het formulier invullen op de contactpagina als je vragen hebt of een afspraak in wilt plannen. Ook lijkt het me superleuk als je Nails by Sens volgt op Facebook en Instagram! Of je dus op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gelnagellak, gellak of iets anders om je nagels mee te verfraaien, bij Nails by Sens ben je aan het juiste adres. Ik zet ook bij jou graag de mooiste nagels. Ik heet je dan ook van harte welkom in mijn professioneel ingerichte nagelstudio.