Zoek je een nagelstyliste in de buurt van Capelle Schollevaar? Kom dan eens langs bij Nails by Sens. 100% kwaliteit, persoonlijke aandacht en professionele behandelingen staan bij mij centraal. Nagels laten zetten of laten lakken zijn behandelingen die ik graag uitvoer in de buurt van Capelle Schollevaar.

Nagelstyliste in Capelle Schollevaar

Het doet er niet toe of je nu nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gellak wilt laten zetten. Ik zorg er met plezier voor dat je altijd met een tevreden resultaat naar huis gaat. Wist je dat mooie nagels door iedereen om je heen gezien worden, van vriendinnen tot familie? Je barst van het zelfvertrouwen en een prettig gevoel met mooie nagels. Je handen laten voor een bepaald deel zien wie je bent, en mooi verzorgde nagels vallen dus meteen op. Alleen de beste kwaliteit producten zijn goed genoeg voor de klanten van Nails by Sens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn zonder twijfel de grootste namen op gebied van nagelfashion. Omdat ik hygiëne erg belangrijk vind worden al mijn instrumenten na gebruik volledig gedesinfecteerd.

In de buurt van Capelle Schollevaar je nagels laten zetten? Maak dan snel een afspraak en kom langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel! Een afspraak maken kan via of . Ook kan je het formulier invullen op de contactpagina van de website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen. Like ook mijn Facebookpagina eens en volg me ook op Instagram om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes en aanbiedingen!

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gel lak of iets anders, bij Nails by Sens kunnen we met alle soorten nagels uit de voeten. Nagels zetten is mijn passie en ik heb al vele mensen de mooiste nagels mogen bezorgen. Ik hoop ook jou eens te mogen verwelkomen in mijn professionele nagelstudio.