Welkom bij Nails by Sens, de beste nagelstyliste van Capelle aan den IJssel! Nergens anders vind je in de buurt de professionele handelingen die Nails by Sens aanbiedt. Nepnagels laten zetten zoals acrylnagels en gelnagels behoren natuurlijk tot mijn werkzaamheden.

De beste nagelstyliste in Capelle aan den IJssel

Dat is namelijk wie wij zijn! Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gel lak. Ik zorg ervoor dat je altijd met een prachtig resultaat naar huis gaat. Wist je dat mooie nagels goed zijn voor je hele feeling? Je barst van zelfvertrouwen en een prettig gevoel met mooie nagels. Goed verzorgde nagels vallen meteen op, bij jezelf en bij anderen. In nagelstudio Nails by Sens maak ik alleen gebruik van de beste kwaliteit producten. Denk bijvoorbeeld aan top kwaliteit merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de top op gebied van nagelfashion. Naast topkwaliteit producten staat ook hygiëne bij mij op een.

Ook nagels laten zetten in Capelle aan den IJssel? Kom dan eens langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel. Vrijblijvend een afspraak maken kan via of . Tevens kan je het contactformulier op de contactpagina invullen. Ik neem dan direct contact met je op om een afspraak in te plannen. Vergeet ook niet mijn Facebookpagina te liken en me te volgen op Instagram voor nieuwtjes, acties en aanbiedingen!

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gel lak of iets anders, bij Nails by Sens kunnen we met alle soorten nagels uit de voeten. Het lijkt me leuk om je te mogen verwelkomen in mijn professionele nagel studio om ook jou prachtige nagels te kunnen bezorgen. Hopelijk tot snel bij nagelstyliste Capelle aan den IJssel.