Welkom bij Nails by Sens, de beste nagelstyliste en nagelstudio van Bergschenhoek. In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel staat persoonlijke aandacht, professionele behandelingen en hoge kwaliteit producten centraal. Alle behandelingen zijn op wens aan te passen, of je nu op zoek bent naar nepnagels of gewoon je nagels wilt verfraaien.

Een nagelstyliste in Bergschenhoek?

Of je nu op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels of iets anders, ik zorg er in mijn nagelstudio voor dat je altijd met een tevreden gevoel naar huis gaat. Vrouwen die rondlopen met mooie nagels barsten vaak van zelfvertrouwen en kunnen je een geweldig en prettig gevoel geven. Als je rondloopt met goed verzorgde handen, dan valt dit onmiddellijk op. Bij jezelf, maar ook bij anderen. Als professionele nagelstyliste maak ik alleen gebruik van de hoogste kwaliteit producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn de grote namen op gebied van nagelfashion. Een vanzelfsprekendheid bij Nails by Sens zijn tevens gedesinfecteerde instrumenten. Hygiëne staat bij deze nagelstyliste in Bergschenhoek op een!

Vandaag in de buurt van Bergschenhoek je nagels laten zetten? Kom dan eens langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel na het maken van een afspraak. Dat kan via of . Het contactformulier op de contactpagina is tevens in te vullen als je vragen of suggesties hebt of een afspraak in wilt plannen. Vergeet ook niet mijn Facebookpagina te liken en me te volgen op Instagram voor nieuwtjes, acties en aanbiedingen!

Op deze website vind je tal van mogelijkheden die Nails by Sens biedt om je nagels te verfraaien. We zetten bijvoorbeeld gelnagels, acrylnagels, gel lak, nail art en meer. Zie ik je snel in mijn professioneel ingerichte nagelstudio? Nagels zetten is mijn passie en ik maak ook jou graag blij met de mooiste nagels. Tot snel!