Zevenhuizen, daar kan je prachtige nagels laten zetten! Je nagels laten doen in Zevenhuizen? Nails by Sens is je graag van dienst! Bij Nails by Sens kan je terecht voor de beste nagel behandelingen en de hoogste kwaliteit producten. Acrylnagels, gelnagels, gellak en nagelart. Het maakt echt niet uit waar je naar op zoek bent.

De beste nagelstudio van Zevenhuizen

In Zevenhuizen ben je gegarandeerd van prachtige nagels! Het doet er niet toe of je nu nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gellak wilt laten zetten. Ik zorg er met plezier voor dat je altijd met een tevreden resultaat naar huis gaat. Mooie nagels zorgen ervoor dat je je fijn voelt, bijvoorbeeld wanneer anderen een leuke opmerking over je nagels maken of gewoon simpelweg omdat je jezelf er mooier uit vindt zien. Als je rondloopt met goed verzorgde handen, dan valt dit onmiddellijk op. Bij jezelf, maar ook bij anderen. Daarnaast maak ik in mijn nagelstudio uitsluiteind gebruik van de beste kwaliteit producten. Ik kies bijvoorbeeld alleen voor professionele merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn zonder twijfel de grootste namen op gebied van nagelfashion. Ook belangrijk bij Nails by Sens is hygiëne. Je bent bij mij altijd verzekerd van schone, gedesinfecteerde instrumenten en materialen.

In de buurt van Zevenhuizen je nagels laten zetten? We geven je groot gelijk, wie wilt dat nou niet? Bel snel om een afspraak te maken of mail naar . Natuurlijk kan je ook het formulier invullen op onze contactpagina, waarna ik zo snel mogelijk contact met je opneem. Vergeet ook niet mijn Facebookpagina te liken en me te volgen op Instagram voor nieuwtjes, acties en aanbiedingen!

Ik zet alle soorten nagels, van gelnagels tot acrylnagels en het populaire gellak. Ook kan je bij mij terecht voor het behandelen van je teen nagels. Ik zet ook bij jou graag de mooiste nagels. Ik heet je dan ook van harte welkom in mijn professioneel ingerichte nagelstudio.