Van harte welkom bij Nails by Sens. Zoek jij een leuk adres om je nagels te laten doen in de buurt van Rotterdam Zevenkamp? Zoek dan niet verder. 100% kwaliteit, persoonlijke aandacht en professionele behandelingen staan bij mij centraal. Acrylnagels, gelnagels, gellak en nagelart. Het maakt echt niet uit waar je naar op zoek bent, wij doen het graag nabij Rotterdam Zevenkamp!

De beste nagelstudio in Rotterdam Zevenkamp

Dit is dé nagelstudio in Rotterdam Zevenkamp . Je zoektocht naar prachtige nagels is verleden tijd als je langskomt bij Nails by Sens, of je nu zoekt naar acrylnagels, nelnagels, gel lak, nagel art of andere nagel behandelingen. Wist je dat goed verzorgde nagels een geweldig effect kunnen hebben op je gemoedstoestand? Mooie nagels zijn namelijk een geweldig visitekaartje, de hele dag door. Mooie nagels vallen direct in je omgeving op, bijvoorbeeld bij vrienden en vriendinnen, maar ook voor je eigen gevoel. Als je kiest voor een nagelbehandeling bij Nails by Sens dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de top op gebied van nagelfashion. Een vanzelfsprekendheid bij Nails by Sens zijn tevens gedesinfecteerde instrumenten. Hygiëne staat bij mij op één. Als je kiest voor een nagelbehandeling bij Nails by Sens dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit producten. De merken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld uitsluiteind van topkwaliteit zoals Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de top op gebied van nagelfashion.

In de buurt van Zevenkamp laat je de mooiste nagels zetten! Ook interesse? Maak dan snel een afspraak en kom langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel! Een afspraak maken kan via of . Natuurlijk kan je ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Op de hoogte blijven van aanbiedingen en acties? Volg me dan op Instagram en Facebook! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gel lak of iets anders, bij Nails by Sens omg. Rotterdam Zevenkamp kunnen we met alle soorten nagels uit de voeten. Ik hoop je snel te zien in mijn professioneel ingerichte nagelstudio om je te voorzien van de meest prachtige nagels. Tot snel in Rotterdam Zevenkamp!