Welkom bij Nails by Sens, de beste nagelstudio van Rotterdam ‘s-Gravenland! Ik help je in mijn nagelstudio graag aan de meest prachtige nagels. Als nagelstyliste weet ik van elke hand een kunstwerk te maken. Of je nu op zoek bent naar acryl nagels, gel nagels, gel lak of nail art, van mooie en verzorgde nagels ben je in mijn studio in ieder geval gegarandeerd.

Een nagelstudio nabij Rotterdam ‘s-Gravenland?

Bij Nails by Sens nabij Rotterdam ‘s-Gravenland kan je de hele week terecht voor allerlei soorten nagel behandelingen, of je nu komt voor nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nail art, gel lak of iets anders: je gaat altijd met een tevreden gevoel naar huis. Mooie nagels laten zien wie je bent en kunnen je een fijn gevoel geven.

Je handen laten voor een deel zien wie je bent, dus goed verzorgd nagels vallen direct op. Daarnaast maak ik in mijn nagelstudio uitsluiteind gebruik van de beste kwaliteit producten. Ik kies bijvoorbeeld alleen voor professionele merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn zonder twijfel de grootste namen op gebied van nagelfashion. Schoonheid gaat tevens gepaard met een goede hygiëne. Al mijn instrumenten worden dan ook gedesinfecteerd na iedere klant.

In de buurt van Rotterdam ‘s-Gravenland je nagels laten zetten? Maak dan snel een afspraak en kom langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel! Een afspraak maken kan via of . Ook kan je het formulier invullen op de contactpagina van de website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.

Like ook mijn Facebookpagina eens en volg me ook op Instagram om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes en aanbiedingen! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gel lak of iets anders, bij Nails by Sens kunnen we met alle soorten nagels uit de voeten. Het lijkt me leuk om je te mogen verwelkomen in mijn professionele nagel studio om ook jou prachtige nagels te mogen bezorgen. Hopelijk tot snel in de buurt van Rotterdam ’s-Gravenland!