Nagels zetten in Rotterdam Prins Alexander ? Ben je op zoek naar een professionele nagelstudio in de buurt van Rotterdam Prins Alexander? Zoek niet verder! In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel staat persoonlijke aandacht, professionele behandelingen en hoge kwaliteit producten centraal. Nepnagels laten zetten zoals acrylnagels en gelnagels behoren natuurlijk tot mijn werkzaamheden.

De nummer één nagelstudio nabij Rotterdam Prins Alexander

Nails by Sens is de nagelstudio van Rotterdam Prins Alexander. Het doet er echt niet toe of je nu nepnagels, acryl nagels, gel nagels, nagel art of gellak wilt laten zetten. Ik zorg er met plezier voor dat je altijd met een tevreden resultaat naar huis gaat. Vrouwen die rondlopen met mooie nagels barsten vaak van zelfvertrouwen en kunnen je een geweldig en prettig gevoel geven. Goed verzorgde nagels vallen meteen op, bij jezelf en bij anderen. Als je langskomt bij Nails by Sens ben je tevens verzekerd van de beste kwaliteit producten. Ik kies bijvoorbeeld alleen voor professionele merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de top op gebied van nagel fashion. Schoonheid gaat ook gepaard met een goede hygiëne. Al mijn instrumenten worden dan ook gedesinfecteerd na iedere klant en bezoeker.

In de buurt van Rotterdam Prins Alexander je nagels laten zetten? Maak dan snel een afspraak en kom langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel! Een afspraak maken kan via of . Natuurlijk kan je ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook alle nieuwtjes + aanbiedingen ontvangen?

Volg Nails by Sens dan op Instagram en Facebook! Neem op deze website snel eens een kijkje naar de verschillende mogelijkheden die Nails by Sens biedt. Van gelnagels tot acrylnagels en nail art, je bent hier helemaal aan het juiste adres. Het lijkt me leuk om je te mogen verwelkomen in mijn professionele nagel studio om ook jou prachtige nagels te kunnen bezorgen. Hopelijk tot snel!