Ben je op zoek naar een nagelstudio in Rotterdam Oosterhof? Zoek niet verder, je bent hier aan het juiste adres! In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel weet ik van elke nagel een kunstwerk te maken. Zowel voor nepnagels als het lakken van je nagels kan je bij mij terecht.

De beste nagelstudio bij Rotterdam Oosterhof

Nabij het grote winkelcentrum van Rotterdam Oosterhof vind je Nails by Sens, dé nagelstudio die je zoekt! Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagelart of gellak. Bij Nails by Sens ben je gegarandeerd van een prachtig eind resultaat! Als je met mooi verzorgde nagels over straat loopt kan dit je een prettig gevoel geven. Veel vrouwen barsten dan ook van zelfvertrouwen als ze voorzien zijn van prachtige nagels. Je handen laten voor een bepaald deel zien wie je bent, en mooi verzorgde nagels vallen dus meteen op. Als professionele nagelstudio maak ik alleen gebruik van de beste kwaliteit producten. Enkele hoge kwaliteit merken die ik gebruik in mijn studio zijn bijvoorbeeld Young Nails, Caption, ManiQ en CND. Deze geweldige namen zijn het beste op gebied van nagelfashion. Schoonheid gaat tevens gepaard met een goede hygiëne. Al mijn instrumenten worden dan ook gedesinfecteerd na iedere klant.

Zoek je dus ook een plek in de buurt van Rotterdam Oosterhof om je nagels te laten doen? Kom dan eens langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel na het maken van een afspraak. Dat kan via of . Tevens kan je het contactformulier op de contactpagina invullen. Ik neem dan direct contact met je op om een afspraak in te plannen. Ook alle nieuwtjes en aanbiedingen ontvangen? Volg Nails by Sens dan op Instagram en Facebook! Op deze website vind je tal van mogelijkheden die Nails by Sens biedt om je nagels te verfraaien. We zetten bijvoorbeeld gelnagels, acrylnagels, gel lak, nail art en meer. Ik hoop je snel te zien in mijn professioneel ingerichte nagelstudio om je te voorzien van de meest prachtige nagels. Tot snel!