Ben je op zoek naar een professionele nagelstudio in de buurt van Rotterdam Oosterflank? Zoek niet verder! Ik help je in mijn nagelstudio graag aan de meest prachtige nagels. Als nagelstyliste weet ik van elke hand een kunstwerk te maken. Of je nu op zoek bent naar acryl nagels, gel nagels, gel lak of nail art, van mooie en verzorgde nagels ben je in mijn studio in Rotterdam Oosterflank in ieder geval gegarandeerd.

Nagelstudio Rotterdam Oosterflank

Rotterdam Oosterflank, daar zit vanaf nu jouw favoriete nagelstudio. Wat je ook zoekt: nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gel lak. Ik zorg ervoor dat je altijd met een prachtig resultaat naar huis gaat. Mooie nagels kunnen een geweldig effect hebben op je gemoedstoestand en kunnen vrouwen een geweldig, zelfverzekerd en prettig gevoel geven. Je handen laten voor een deel zien wie je bent, dus goed verzorgd nagels vallen direct op. Als professionele nagelstyliste maak ik alleen gebruik van de hoogste kwaliteit producten. Ik kies bijvoorbeeld alleen voor professionele merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de top op gebied van nagelfashion. Hygiëne vind ik tevens enorm belangrijk, dus na elke klant worden de materialen en instrumenten waarmee ik werk volledig schoongemaakt en teruggeplaatst in de studio van Rotterdam Oosterflank.

Wil je ook acryl- gel- of andere nagels laten zetten in de omgeving van Rotterdam Oosterflank? Maak dan snel een afspraak en kom langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel! Een afspraak maken kan via of . Natuurlijk kan je ook het formulier invullen op onze contactpagina, waarna ik zo snel mogelijk contact met je opneem. Ook alle nieuwtjes en aanbiedingen ontvangen? Volg Nails by Sens dan op Instagram en Facebook! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gel lak of iets anders, bij Nails by Sens kunnen we met alle soorten nagels uit de voeten. Nagels zetten is mijn passie en ik heb al vele mensen de mooiste nagels mogen bezorgen in de omgeving van Rotterdam Oosterflank. Ik hoop ook jou eens te mogen verwelkomen in mijn professionele nagelstudio.