Van harte welkom bij Nails by Sens. Zoek jij een leuk adres om je nagels te laten doen in de buurt van Rotterdam Ommoord? Zoek dan niet verder. In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel weet ik van elke nagel een kunstwerk te maken. Van acryl en gelnagels tot gel lak en nail art. Het maakt niet uit wat je zoekt, Nails by Sens helpt je graag aan mooie nagels.

Zoek je een nagelstudio in Rotterdam Ommoord?

Wat je ook zoekt: nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gel lak. Bij Nails by Sens, dé nagelstudio nabij Rotterdam Ommoord, zorg ik ervoor dat je altijd met een geweldig resultaat naar huis gaat. Mooie nagels laten zien wie je bent en kunnen je een fijn gevoel geven. Het is je visitekaartje die je de hele dag bij je draagt en je een prettig gevoel geeft. Je handen laten voor een deel zien wie je bent, dus goed verzorgd nagels vallen direct op. Ook maak ik in mijn nagelstudio gebruik van uitsluitend de beste kwaliteit producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de absolute nummers 1 op gebied van nagelfashion! Wat ik ook erg belangrijk vind is een goede hygiëne, en de instrumenten waar ik mee werk worden dan ook na elke klant volledig gedesinfecteerd.

Vandaag nog in de buurt van Rotterdam Ommoord je nagels laten zetten? Maak dan snel een afspraak en kom langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel! Een afspraak maken kan via of . Natuurlijk kan je ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je ook alle nieuwtjes en aanbiedingen ontvangen? Volg Nails by Sens dan op Instagram en Facebook! Of je dus op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gelnagellak, gellak of iets anders om je nagels mee te verfraaien, bij Nails by Sens ben je aan het juiste adres. Ik plaats ook bij jou graag de aller mooiste nagels van de beste kwaliteit. Zie ik je snel in mijn professionele nagelstudio?