Welkom op de site van nagelstudio Nails by Sens! Zoek je een nagelstyliste in Rotterdam het Lage Land? Dan ben je hier aan het juiste adres. Nergens anders vind je in de buurt de professionele handelingen die Nails by Sens aanbiedt. Van acryl en gelnagels tot gel lak en nail art. Het maakt niet uit wat je zoekt, Nails by Sens helpt je graag aan mooie nagels.

Nagelstudio Rotterdam het lage land

In mijn nagelstudio kan je terecht voor alle soorten nagel behandelingen, of je nu nepnagels wilt, acrylnagels, gelnagels, nail art, gel lak of iets anders: je gaat altijd met een tevreden gevoel naar huis. Als je met mooi verzorgde nagels over straat loopt kan dit je een prettig gevoel geven. Veel vrouwen barsten dan ook van zelfvertrouwen als ze voorzien zijn van prachtige nagels. Daarnaast maak ik in mijn nagelstudio uitsluiteind gebruik van de beste kwaliteit producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de top op gebied van nagelfashion. Omdat ik hygiëne erg belangrijk vind maak ik na elke klant mijn materialen volledig schoon. Een vanzelfsprekendheid. Zoek je dus ook een plek in de buurt van Rotterdam het Lage Land om je nagels te laten doen? Maak een afspraak via of mail op zodat je snel langs kan komen in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel.

Het contactformulier op de contactpagina is tevens in te vullen als je vragen of suggesties hebt of een afspraak in wilt plannen. Vergeet ook niet de Facebookpagina van Nails by Sens te liken en me te volgen op Instagram! Of je dus op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gelnagellak, gellak of iets anders om je nagels mee te verfraaien, bij Nails by Sens in de buurt van Rotterdam het Lage Land ben je aan het juiste adres. Omdat ik mooie nagels zelf ook geweldig vind hoop ik je snel eens te mogen verwelkomen bij mij in de nagelstudio in Rotterdam het Lage Land.