Op zoek naar een nagelstudio in Rotterdam Kralingen? Bij Nails by Sens kan je terecht voor de beste nagel behandelingen en de hoogste kwaliteit producten. Alle behandelingen zijn op wens aan te passen, of je nu op zoek bent naar nepnagels of gewoon je nagels wilt verfraaien.

De beste nagelstudio rondom Rotterdam Kralingen

In mijn nagelstudio kan je terecht voor alle soorten nagel behandelingen, of je nu nepnagels wilt, acrylnagels, gelnagels, nail art, gel lak of iets anders: je gaat altijd met een tevreden gevoel naar huis. Mooie nagels kunnen een geweldig effect hebben op je gemoedstoestand en kunnen vrouwen een geweldig, zelfverzekerd en prettig gevoel geven. Als je rondloopt met goed verzorgde handen, dan valt dit onmiddellijk op. Bij jezelf, maar ook bij anderen. In nagelstudio Nails by Sens maak ik alleen gebruik van de beste kwaliteit producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze topmerken zijn de grote namen op gebied van nagelfashion! Naast topkwaliteit producten staat ook hygiëne bij mij op een. Gedesinfecteerde middelen zijn dan ook een garantie en de kans op infecties is dan ook minimaal!

In de buurt van Rotterdam Kralingen je nagels laten zetten? Een afspraak maken bij Nails by Sens kan via of door te mailen naar . Tevens kan je het contactformulier op de contactpagina invullen. Ik neem dan direct contact met je op om een afspraak in te plannen. Vergeet ook niet mijn Facebookpagina te liken en me te volgen op Instagram voor nieuwtjes, acties en aanbiedingen! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gel lak of iets anders, bij Nails by Sens kunnen we met alle soorten nagels uit de voeten. Het lijkt me leuk om je te mogen verwelkomen in mijn professionele nagel studio om ook jou prachtige nagels te kunnen bezorgen. Hopelijk tot snel!