Een nagelstudio in Oud Verlaat. Ben je op zoek naar een professionele nagelstudio in de buurt van Oud Verlaat? Zoek niet verder! Persoonlijke aandacht en professionele behandelingen staan bij Nails by Sens terecht. Nepnagels laten zetten zoals acrylnagels en gelnagels behoren natuurlijk tot mijn werkzaamheden.

Nagelstudio in Oud Verlaat

In mijn nagelstudio kan je terecht voor alle soorten nagel behandelingen, of je nu nepnagels wilt, acrylnagels, gelnagels, nail art, gel lak of iets anders: je gaat altijd met een tevreden gevoel naar huis. Mooie nagels kunnen een geweldig effect hebben op je gemoedstoestand en kunnen vrouwen een geweldig, zelfverzekerd en prettig gevoel geven.

Als je rondloopt met goed onderhouden handen, dan valt dit onmiddellijk op. Bij jezelf, maar ook bij anderen. Alleen de beste kwaliteit producten zijn goed genoeg voor de klanten van Nails by Sens. Enkele hoge kwaliteit merken die ik gebruik in mijn studio zijn bijvoorbeeld Young Nails, Caption, ManiQ en CND. Deze merken zijn op dit moment de top op gebied van nagelfashion. Hygiëne vind ik ook erg belangrijk, dus na elke klant worden de materialen en instrumenten waarmee ik werk volledig schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Ook prachtige nagels laten zetten in de omgeving van Oud Verlaat? Kom dan eens langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel. Vrijblijvend een afspraak maken kan via of . Het contactformulier op de contactpagina is tevens in te vullen als je vragen of suggesties hebt of een afspraak in wilt plannen. Vergeet ook niet de Facebookpagina van Nails by Sens te liken en me te volgen op Instagram! Op deze website vind je tal van mogelijkheden die Nails by Sens biedt om je nagels te verfraaien. We zetten bijvoorbeeld gel nagels, acryl nagels, gel lak, nail art en meer. Omdat ik mooie nagels zelf ook geweldig vind hoop ik je snel eens te mogen verwelkomen bij mij in de nagelstudio.