Welkom bij Nails by Sens, de beste nagelstudio in de buurt van Nieuwekerk aan den IJssel! In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel staat persoonlijke aandacht, professionele behandelingen en hoge kwaliteit producten centraal. Zowel voor nepnagels als het lakken van je nagels kan je bij mij terecht.

Prachtige nagels in Nieuwekerk aan den IJssel

Wij hebben de mooiste nagels van Nieuwekerk aan den IJssel! Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagelart of gellak. Bij Nails by Sens ben je gegarandeerd van een prachtig eind resultaat! Bij Nails by Sens weet ik dat mooie nagels vrouwen een geweldig prettig gevoel geven. Goed verzorgde nagels geven je namelijk een flinke dosis zelfvertrouwen en een fijn gevoel! Je handen laten voor een deel zien wie je bent, dus goed verzorgd nagels vallen direct op.

Als je langskomt bij Nails by Sens nabij Nieuwekerk aan den IJssel ben je tevens verzekerd van de beste kwaliteit producten. Denk bijvoorbeeld aan top kwaliteit merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn de grote namen op gebied van nagelfashion. Wat ik ook erg belangrijk vind is een goede hygiëne en de instrumenten waar ik mee werk worden dan ook na elke klant volledig gedesinfecteerd en schoongemaakt.

Interesse om in de omgeving van Nieuwekerk aan den IJssel prachtige nagels te laten zetten? Maak een afspraak via of mail mij op zodat je snel langs kan komen in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel. Tevens kan je het contactformulier op de contactpagina invullen. Ik neem dan direct contact met je op om een afspraak in te plannen. Vergeet me ook niet te volgen op Instagram en me te liken op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van al mijn acties en aanbiedingen. Ik zet alle soorten nagels, van gelnagels tot acrylnagels en het populaire gel lak. Daarnaast kan je ook bij mij terecht voor het behandelen van je teen nagels. Nagels zetten is mijn passie en ik heb al vele mensen de mooiste nagels mogen bezorgen in de buurt van Nieuwekerk aan den IJssel. Ik hoop ook jou eens te mogen verwelkomen in mijn professionele nagelstudio.