Je nagels laten doen in Rijsoord? Nails by Sens heet je van harte welkom. In mijn nagelstudio in Rijsoord weet ik van elke nagel een kunstwerk te maken. Of je nu op zoek bent naar acryl nagels, gel nagels, gel lak of nail art, van mooie en verzorgde nagels ben je in mijn studio in ieder geval gegarandeerd.

De nummer één Nagelstudio van Rijsoord

Ook interesse om in de omgeving van Rijsoord je nagels te laten doen? Kom dan eens langs bij de nummer 1 nagelstudio van Rijsoord. Vrijblijvend een afspraak maken kan via of . Natuurlijk kan je ook het formulier invullen op onze contactpagina, waarna ik zo snel mogelijk contact met je opneem. Op de hoogte blijven van aanbiedingen en acties? Volg me dan op Instagram en Facebook!

In Crooswijk kan je echt alles met je nagels laten doen! Wat je ook zoekt: nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gel lak. Bij Nails by Sens zorg ik ervoor dat je altijd met een geweldig resultaat vertrekt. Dames die rondlopen met mooie nagels barsten van zelfvertrouwen en ze kunnen je dan ook een geweldig en prettig gevoel geven. Ik kies als professionele nagelstyliste alleen voor producten van de beste merken. Top kwaliteit merken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn zonder twijfel de grootste namen op gebied van nagelfashion. Wat ik ook erg belangrijk vind is een goede hygiëne en de instrumenten waar ik mee werk worden dan ook na elke klant volledig gedesinfecteerd.

Neem op deze website snel eens een kijkje naar de verschillende behandelingen die Nails by Sens biedt. Van gelnagels tot acrylnagels en nail art, je bent hier helemaal aan het juiste adres. Ik hoop ook jou eens te mogen verwelkomen in mijn professionele nagelstudio. Nagels zetten is namelijk mijn passie en ik heb in mijn nagelstudio in Rijsoord al vele mensen de mooiste nagels mogen bezorgen. Tot snel!