Een nagelstudio in de buurt van Capelle aan den IJssel? Nails by Sens is wat je zoekt! Bij Nails by Sens kan je terecht voor de beste nagel behandelingen en de hoogste kwaliteit producten. Of je nu op zoek bent naar acryl nagels, gel nagels, gel lak of nail art, van mooie en verzorgde nagels ben je in mijn studio in Capelle a/d IJssel in ieder geval gegarandeerd.

De nummer één nagelstudio van Capelle aan den IJssel

Nails by Sens is de absolute nummer een nagelstudio van Capelle aan den IJssel. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagelart of gellak. Bij nagelstudio Capelle aan den IJssel Nails by Sens ben je gegarandeerd van een prachtig resultaat! In mijn nagelstudio weet ik dat mooie nagels vrouwen een geweldig prettig gevoel kunnen geven. Goed verzorgde nagels geven je namelijk een flinke dosis zelfvertrouwen! Mooi verzorgde nagels vallen meteen op bij iedereen om je heen. Als professionele nagelstyliste maak ik alleen gebruik van de hoogste kwaliteit producten. De merken die ik gebruik in Capelle aan den IJssel zijn bijvoorbeeld uitsluiteind van topkwaliteit zoals Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze geweldige namen zijn het beste op gebied van nagelfashion. Wat ik ook enorm belangrijk vind is een perfecte hygiëne. Ik maak dan ook al mijn instrumenten volledig schoon na iedere klant. Dat vind ik wel zo fijn!

Wil je prachtige nagels laten zetten in nagelstudio Capelle aan den IJssel? Maak dan een afspraak via of om zo snel mogelijk je nagels te laten doen in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel. Ook kan je het formulier invullen op de contactpagina van de website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.

Ook lijkt het me superleuk als je Nails by Sens volgt op Facebook en Instagram! Of je dus op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gelnagellak, gellak of iets anders om je nagels mee te verfraaien, bij Nails by Sens ben je aan het juiste adres. Ik hoop ook jou eens te mogen verwelkomen in mijn professionele nagelstudio. Nagels zetten is namelijk mijn passie en ik heb al vele mensen de mooiste nagels mogen bezorgen. Tot snel in Capelle aan den IJssel!