Welkom bij Nails by Sens, de beste nagelstudio van Bergschenhoek! Nagelstudio Nails by Sens staat garant voor mooie, verzorgde nagels. Of je nu op zoek bent naar acryl nagels, gel nagels, gel lak of nail art, van mooie en verzorgde nagels ben je in mijn studio in ieder geval gegarandeerd.

Op zoek naar een nagelstudio in Bergschenhoek?

Of je nu op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels of iets anders, ik zorg er in mijn nagelstudio voor dat je altijd met een tevreden gevoel naar huis gaat. In mijn nagelstudio weet ik dat mooie nagels meiden een top gevoel kunnen geven. Goed verzorgde nagels geven je namelijk een flinke dosis zelfvertrouwen!

Goed verzorgde nagels vallen ook meteen op, bij jezelf en bij anderen om je heen. Alleen de beste kwaliteit producten zijn goed genoeg voor Nails by Sens klanten. De merken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld uitsluiteind van topkwaliteit zoals Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn de grote namen op gebied van nagelfashion.

Hygiëne vind ik daarnaast erg belangrijk, dus na elke klant worden de materialen en instrumenten waarmee ik werk volledig schoongemaakt. Wil je ook mooie nagels in de buurt van Bergschenhoek? Maak een afspraak via of mail mij op zodat je snel langs kan komen in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel. Natuurlijk kan je ook het formulier invullen op onze contact pagina, waarna ik zo snel mogelijk contact met je opneem. Ook alle nieuwtjes en aanbiedingen ontvangen?

Volg Nails by Sens dan op Instagram en Facebook! Op deze website vind je tal van mogelijkheden die Nails by Sens biedt om je nagels te verfraaien. We zetten bijvoorbeeld gelnagels, acrylnagels, gel lak, nail art en meer. Ik plaats ook bij jou graag de aller mooiste nagels van de beste kwaliteit. Zie ik je snel in mijn professionele nagelstudio?