Dé nagelstudio in het winkelcentrum Alexandrium Rotterdam
Zoek jij een professionele nagelstyliste om nagels te laten zetten? Nagelstudio Nails by Sens vlakbij het Alexandrium (winkelcentrum Oosterhof) in Rotterdam is hét adres voor een prachtige nieuwe set nagels. De nagelsalon van Nails By Sens zit nog geen 5 minuten bij winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam vandaan. Dus echt heel makkelijk aan te rijden. Zorg wel dat je altijd eerst een afspraak maakt bij Nails by Sens via email of telefonisch of via whatsapp op .

Verzorgde handen maken indruk
Mooie, verzorgde vinger- en teennagels is niet voor iedereen weggelegd. Broze en snel scheurende nagels kunnen je onzeker maken, maar dat hoeft niet langer. Kom naar deze professionele nagelstyliste vlakbij het Alexandrium winkelcentrum in Rotterdam en trakteer jezelf op een nieuwe set gelnagels. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk: het zetten van gelnagels, het laten plaatsen van hele sterke acrylnagels en het verlengen van je nieuwe set acryl- of gelnagels met tips en sjablonen. Als je liever niet voor kunstnagels kiest, kun je in deze nagelsalon ook terecht voor gellak. Deze wordt op je eigen nagels aangebracht en zorgt voor een wekenlang professioneel resultaat, maar is minder bewerkelijk om weer te verwijderen. Om je nagels extra op te laten vallen, kun je je nieuwe set nagels mooi laten versieren met nail art. En dit allemaal met behulp van de beste producten.

Ben jij ook op zoek naar een professionele nagelstudio in de buurt van Rotterdam Alexandrium? Zoek dan niet verder! Ik help je in mijn nagelstudio graag aan de meest prachtige nagels. Als nagelstyliste weet ik van elke hand een kunstwerk te maken. Of je nu op zoek bent naar acrylnagels, gel nagels, gel lak of nail art, van mooie en verzorgde nagels ben je in mijn nagelsalon in Rotterdam Alexandrium in ieder geval gegarandeerd.

Belangrijk om te weten
Wil jij ook naar deze nagelstyliste vlakbij het Alexandrium in Rotterdam om jouw nagels weer te laten stralen? Maak dan even een afspraak. Je kunt mijn contactgegevens overal vinden op de website.