Een nagelsalon in Rotterdam, dat zijn wij! Welkom bij Nails by Sens, de beste nagelstyliste en nagelstudio van Rotterdam. Nergens anders vind je in de buurt de professionele handelingen die Nails by Sens aanbiedt. Acrylnagels, gelnagels, gellak en nagelart. Het maakt echt niet uit waar je naar op zoek bent.

Een goede nagelsalon in Rotterdam?

Wat je ook zoekt: nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gel lak. Bij Nails by Sens zorg ik ervoor dat je altijd met een geweldig resultaat naar huis gaat. Mooie nagels kunnen een geweldig effect hebben op je gemoedstoestand en kunnen vrouwen een geweldig, zelfverzekerd en prettig gevoel geven. Mooie nagels vallen direct in je omgeving op, bijvoorbeeld bij vrienden en vriendinnen, maar ook voor je eigen gevoel. Als professionele nagelstyliste maak ik alleen gebruik van de hoogste kwaliteit producten. De merken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld uitsluiteind van topkwaliteit zoals Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn zonder twijfel de grootste namen op gebied van nagelfashion. Omdat ik hygiëne erg belangrijk vind worden al mijn instrumenten na gebruik volledig gedesinfecteerd.

Nagelstyliste Nails by Sens neemt jouw nagels graag onder handen. Een afspraak maken bij Nails by Sens kan via of door te mailen naar .Het contactformulier op de contactpagina is tevens in te vullen als je vragen of suggesties hebt of een afspraak in wilt plannen. Like ook mijn Facebookpagina eens en volg me ook op Instagram om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes en aanbiedingen! Op deze website vind je tal van mogelijkheden die Nails by Sens biedt om je nagels te verfraaien. We zetten bijvoorbeeld gelnagels, acrylnagels, gel lak, nail art en meer. Nagels zetten is mijn passie en ik heb al vele mensen de mooiste nagels mogen bezorgen. Ik hoop ook jou eens te mogen verwelkomen in mijn professionele nagelstudio.