Welkom bij de beste nagelsalon van Rotterdam en omstreken! Nails by Sens is het adres als je op zoek bent naar het laten zetten of verfraaien van je (nep) nagels. In onze nagelsalon in de buurt van Rotterdam kan je terecht voor alle denkbare nagel behandelingen. Zo kan je hier terecht voor het laten plaatsen van acryl nagels, gel nagels, gel lak, het laten lakken van je teennagels, plaatsen van nepnagels en meer. En dat allemaal uitsluitend met de beste kwaliteit producten!

Nagelsalon Rotterdam voor al je nagelbehandelingen!

In de nagelsalon Rotterdam Nails by Sens maken wij niet alleen gebruik van de beste materialen om je nagels te doen, je kan hier ook terecht voor werkelijk alle denkbare nagel behandelingen. Onze gediplomeerde en gespecialiseerde nagelstyliste heeft alles in huis om van je nagels een prachtig kunstwerkje te maken. Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar zijn dus ook voor iedereen in Rotterdam perfect te bereiken met auto of openbaar vervoer. Wij zijn dé nagelsalon van Rotterdam als je op zoek bent naar nepnagels. Op deze website vind je alle informatie over onze werkzaamheden, een fotogallerij en natuurlijk een mogelijkheid om direct contact met ons op te nemen en een afspraak in te plannen.

Nepnagels zijn er in alle soorten en maten. Zo kan je bijvoorbeeld acrylnagels laten plaatsen, maar ook gelnagels of het populaire nieuwe gel lak, ook wel CND Shellac genoemd. Wij maken bij Nails by Sens Nagelsalon Rotterdam gebruik van de beste kwaliteit producten. Denk hierbij aan merken als CNd, Caption en Young Nails. Deze merken zijn op dit moment de absolute top waar professionele nagelstudio’s gebruik van maken, en wij dus ook!

Kortom: wil je een afspraak maken bij een goede en betrouwbare nagelsalon in Rotterdam, dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Nails by Sens ben je gegarandeerd van een fijne nagel behandeling!