Ben je op zoek naar een leuke nieuwe nagelstudio, nagelsalon of nagelstyliste in de omgeving van Rotterdam? Dan ben je bij Nails By Sens zeker aan het goede adres! Nails By Sens is een zeer professionele en vakkundige nagelsalon met al jaren lange ervaring.

Voor het zetten van een nieuwe set gellak of bijvoorbeeld voor het opvullen van uw gel lak nagels bent u bij de nagelstudio van Nails By Sens aan het juiste adres. Uw wordt altijd geholpen door een professionele nagelstyliste welke zeer nauwkeurig te werk gaat. Hygiëne staat bij ons ook hoog in het vaandel bij Nails by Sens Rotterdam.

Ook voor leuke nailart nagels ben je natuurlijk bij ons aan het juiste adres, wij kunnen diverse leuke nail art versieringen toevoegen aan uw gellak nagels doormiddel van bijvoorbeeld steentjes of mooie versieringen die wij met de hand tekenen op uw nagels.

Heeft u nagels bij ons laten zetten en u breekt een nagel dan kunt u binnen een week gratis terug komen om uw gebroken nagel te repareren. Dat is de service van nagelsalon Nails By Sens Rotterdam. In Rotterdam en omgeving zitten natuurlijk veel andere nagelstudio’s maar Nails by Sens bestaat al jaren en staat overal goed aangeschreven!

Wij bieden Gel nagels, Gellak en Nail art voor uw nagels aan in onze nagelsalon in Rotterdam. Hou er wel rekening mee dat u altijd een afspraak moet maken voordat u naar onze nagelstudio toe komt, wij hebben het namelijk altijd erg druk en u kunt niet zonder afspraak binnen wandelen. Onze nagelstylistes werken dus uitsluitend op afspraak.

Wil je ook een nieuwe set nagels laten zetten in onze nagelsalon in Rotterdam? Een afspraak maken bij Nails by Sens kan via of door te mailen naar . Een afspraak inplannen kan ook door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Iemand van ons neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.