Mooie nagels, die wil toch iedereen? Van harte welkom bij Nails by Sens. Zoek jij een leuk adres om je nagels te laten doen in de buurt van Capelle aan den IJssel? Zoek dan niet verder. In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel weet ik van elke nagel een kunstwerk te maken. Nagels laten zetten of laten lakken zijn vanzelfsprekend behandelingen die ik graag uitvoer.

Een geweldige nagelsalon in Capelle aan den IJssel

Of je nu op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels of iets anders, ik zorg er in mijn nagelstudio voor dat je altijd met een tevreden gevoel naar huis gaat. Mooie nagels kunnen een geweldig effect hebben op je gemoedstoestand en kunnen vrouwen een geweldig, zelfverzekerd en prettig gevoel geven. Je handen laten voor een deel zien wie je bent, dus goed verzorgd nagels vallen direct op. Daarnaast maak ik in mijn nagelstudio uitsluiteind gebruik van de beste kwaliteit producten. Ik kies bijvoorbeeld alleen voor professionele merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn de grote namen op gebied van nagelfashion. Omdat ik hygiëne erg belangrijk vind worden al mijn instrumenten na gebruik volledig gedesinfecteerd.

Nagelstyliste Nails by Sens staat garant voor kwaliteit en de beste producten. Wil je ook mooie nagels? Maak dan snel een afspraak en kom langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel! Een afspraak maken kan via of . Ook kan je het formulier invullen op de contactpagina van de website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen. Op de hoogte blijven van aanbiedingen en acties? Volg me dan op Instagram en Facebook! Neem op deze website snel eens een kijkje naar de verschillende mogelijkheden die Nails by Sens biedt. Van gelnagels tot acrylnagels en nail art, je bent hier helemaal aan het juiste adres. Ik hoop ook jou eens te mogen verwelkomen in mijn professionele nagelstudio. Nagels zetten is namelijk mijn passie en ik heb al vele mensen de mooiste nagels mogen bezorgen. Tot snel!