Ik heet je van harte welkom bij Nails by Sens, dé nagelsalon van Capelle aan den IJssel. Zoek jij een leuk adres om je nagels te laten doen in de buurt van Capelle aan den IJssel? Zoek dan niet verder. Nergens anders vind je in de buurt van Rotterdam e.o. de professionele handelingen die Nails by Sens aanbiedt. Zowel voor nepnagels als het lakken van je nagels (o.a. met CND Shellac!) kan je bij mij terecht.

Nagelsalon in Capelle aan den IJssel

In Capelle vlakbij Rotterdam je nagels laten doen. Kan dat? Natuurlijk! Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gel lak. Ik zorg ervoor dat je altijd met een geweldig resultaat naar huis gaat vanuit onze nagelsalon in Capelle aan den IJssel. Ik kies als professionele nagelstyliste in Capelle aan den IJssel alleen voor producten van de beste merken. Enkele hoge kwaliteit merken die ik gebruik in mijn studio zijn bijvoorbeeld Young Nails, Caption, ManiQ en CND. Dit zijn de grote namen op gebied van nagelfashion.

Heb je ook interesse om in de omgeving Capelle aan den IJssel prachtige nagels te laten zetten? Honderden anderen gingen je al voor in onze nagelsalon in Capelle! Bel snel om een afspraak te maken of mail naar . Daarnaast kan je het formulier invullen op de contact pagina van de site. Ik neem dan z.s.m. contact met je op om een afspraak in te plannen.

Volg ons voor leuke aanbiedingen!

Nog iets! Vergeet me niet te volgen op Instagram en me te liken op Facebook. Zo blijf je namelijk op de hoogte van al mijn acties en aanbiedingen. Neem op de website snel eens een kijkje naar de verschillende mogelijkheden en nagel behandelingen die Nails by Sens biedt. Van gelnagels tot acrylnagels en nail art, je bent hier helemaal aan het juiste adres. Ik hoop ook jou eens te mogen verwelkomen in mijn nagelsalon in Capelle aan den IJssel!