Ben je op zoek naar een bedrijf om je nagels te stylen in Rotterdam? Zoek niet verder, je bent hier aan het juiste adres! Nergens anders vind je in de buurt de professionele handelingen die Nails by Sens aanbiedt. Of je nu op zoek bent naar acryl nagels, gel nagels, gel lak of nail art, van mooie en verzorgde nagels ben je in mijn nagel studio in ieder geval gegarandeerd.

Nagels stylen in Rotterdam

Nooit meer op zoek naar een andere manicure studio, dat is wat ik je beloof als je eens langs bent gekomen bij Nails by Sens. Dé manicure studio voor nagellak, gellak, acrylnagels, gelnagels en meer. Mooie nagels zorgen ervoor dat je je fijn voelt, bijvoorbeeld wanneer anderen een leuke opmerking over je nagels maken of gewoon simpelweg omdat je jezelf er mooier uit vindt zien.

Kortom: Ook nieuwe nagels laten zetten door de beste nagelstyliste van Rotterdam? Maak een afspraak via of mail mij op zodat je snel langs kan komen in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel. Ook kan je het formulier invullen op de contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Vergeet ook niet mijn Facebookpagina te liken en me te volgen op Instagram voor acties en aanbiedingen!

In mijn nagelstudio maak ik tevens gebruik van de beste kwaliteit producten. Denk bijvoorbeeld aan top kwaliteit merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn de grote namen op gebied van nagelfashion. Omdat ik hygiëne erg belangrijk vind worden al mijn instrumenten na gebruik volledig gedesinfecteerd.