Een nagelstudio in de buurt van Rotterdam Centrum? Nails by Sens is zeker wat je zoekt! Bij Nails by Sens kan je terecht voor de beste nagel behandelingen met de hoogste kwaliteit producten. Zowel voor nepnagels als het lakken van je nagels kan je bij mij terecht nabij Rotterdam Centrum.

Nagels laten zetten in Rotterdam Centrum

Rotterdam Centrum is dé plek voor prachtige nagels. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagelart of gellak. Bij Nails by Sens ben je gegarandeerd van een prachtig eind resultaat! Mooie nagels laten zien wie je bent en kunnen je een fijn gevoel geven. Het is je visitekaartje die je de hele dag bij je draagt en je een prettig gevoel geeft. Daarnaast maak ik in mijn nagelstudio uitsluiteind gebruik van de beste kwaliteit producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de top op gebied van nagelfashion. Wat ik ook enorm belangrijk vind is een perfecte hygiëne. Ik maak dan ook al mijn instrumenten volledig schoon na iedere klant. Ook prachtige nagels laten zetten door Nails by Sens? Maak dan een afspraak via of om zo snel mogelijk je nagels te laten doen in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel. Natuurlijk kan je ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ook op Social Media ben ik actief. Vergeet dus ook niet de Facebookpagina van Nails by Sens te liken en me te volgen op Instagram! Neem op deze website ook snel eens een kijkje naar de verschillende behandelingen die Nails by Sens aanbiedt. Van gelnagels tot acrylnagels en nail art, je bent hier zeker aan het juiste adres. Ik hoop je snel te zien in mijn professioneel ingerichte nagelstudio om je te voorzien van de mooiste en meest verzorgde nagels. Tot snel!