Nagels laten doen in Rotterdam? Welkom bij de beste nagelstyliste van Capelle a/d IJssel! In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel vlakbij Rotterdam kan je terecht voor alle soorten nagel behandelingen. Denk hierbij aan het laten zetten van acryl nagels, gel nagels, gel lak en het laten verfraaien van je teennagels. De nagelsalon van Nails by Sens is voorzien van alle materialen om van je nagels een geweldig kunst stukje te maken.

Kom uw nagels laten doen in Rotterdam!

Kom ook uw nagels doen bij Nails by Sens! Waarom is Nails by Sens de beste nagelstyliste van Capelle aan den IJssel? Omdat we hier alleen gebruik maken van de beste materialen en merken. Zo gebruiken wij onder andere producten van CND, Caption en Young Nails. Deze merken worden gezien als de absolute top op gebied van professionele nagel behandelingen. In de beste nagelstudio van Capelle aan den IJssel kan je dus terecht voor alle nagel soorten, van gel nagels tot acryl nagels. Nergens anders in Capelle aan den IJssel vind je een nagel styliste waar je je direct op je gemak voelt zoals hier.

Wil je ook je nagels laten doen in de beste nagelstudio en bij de beste nagelstyliste van Capelle aan den IJssel? Dan ben je bij Nails by Sens helemaal aan het juiste adres! Je kan via onze contactpagina gemakkelijk een afspraak inplannen, maar natuurlijk kan je ons ook een belletje geven om direct af te spreken wanneer je langs kan komen. Ook spoed afspraken zijn mogelijk en we kunnen altijd een nagel behandeling tussendoor inplannen. Zorg er wel voor dat je altijd van tevoren even een afspraak maakt, zodat ik er zeker van kan zijn dat ik je kan helpen en je niet voor niets komt.

Nepnagels, kunstnagels, acrylnagels, gelnagels, teennagels lakken… We kunnen nog wel even door gaan waar je bij Nails by Sens helemaal goed voor zit. Kortom, kom gewoon snel eens langs bij mij in de nagel studio. We garanderen je dat het echt de beste nagelstyliste van Capelle aan den IJssel is! Like ons tevens op Facebook en volg ons ook op Instagram om op de hoogte te blijven van leuke nieuwtjes rondom de nagelstudio. Ik zie je hopelijk snel!