Wil je je nagels laten lakken in Rotterdam? Welkom op de site van nagelstudio Nails by Sens! Zoek je een nagelstyliste in Rotterdam om je nagels te lakken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik help je in mijn nagelstudio graag aan de meest prachtige nagels. Als nagelstyliste weet ik van elke hand een kunstwerk te maken. Nagels laten zetten of laten lakken zijn vanzelfsprekend behandelingen die ik graag uitvoer.

Je nagels laten lakken in Rotterdam!

Ook in Rotterdam kan je perfect terecht voor het laten lakken van je nagels, maar ook voor andere nagelbehandelingen zit je hier helemaal goed. Het doet er bijvoorbeeld niet toe of je nu nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gellak wilt laten zetten. Ik zorg er met plezier voor dat je altijd met een tevreden resultaat naar huis gaat.

In mijn nagelstudio maak ik uitsluiteind gebruik van de beste kwaliteit producten. Top kwaliteit merken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn zonder twijfel de grootste namen op gebied van nagelfashion. Naast topkwaliteit producten staat ook hygiëne bij mij op een. Gedesinfecteerde middelen zijn dan ook een garantie.

Wil je ook prachtige nagels laten lakken in Rotterdam? Bij nagelstyliste Nails by Sens zit je helemaal goed. Kom dan eens langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel. Vrijblijvend een afspraak maken kan via of .Natuurlijk kan je ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Vergeet me ook niet te volgen op Instagram en me te liken op Facebook.

Zo blijf je namelijk op de hoogte van al mijn acties, updates en aanbiedingen. Of je dus op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gelnagellak, gellak of iets anders om je nagels mee te verfraaien, bij Nails by Sens ben je aan het juiste adres. Omdat ik mooie nagels zelf ook geweldig vind hoop ik je snel eens te mogen verwelkomen bij mij in de nagelstudio.