Ben je op zoek naar een professionele nagelstudio in de buurt van Capelle aan den IJssel om je nagels te laten lakken? Zoek niet verder! Ik help je in mijn nagelstudio graag aan de meest prachtige nagels. Als nagelstyliste weet ik van elke hand een kunstwerk te maken. Zowel voor nepnagels als het lakken van je nagels kan je bij mij terecht.

Nagels lakken in Capelle aan den IJssel

Nagels laten lakken in Capelle aan den IJssel. Dat kan! Naast nagels prachtig laten lakken met bijvoorbeeld het populaire CND SHellac kan je hier ook terecht voor andere nagelbehandelingen. Of je nu op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels of iets anders, ik zorg er in mijn nagelstudio voor dat je altijd met een fantastisch gevoel naar huis gaat. Wist je dat goed verzorgde nagels een geweldig effect kunnen hebben op je gemoedstoestand? Mooie nagels zijn namelijk een geweldig visitekaartje, de hele dag door. Mooie nagels vallen direct in je omgeving op, bijvoorbeeld bij vrienden, vriendinnen, maar ook voor je eigen gevoel. Als professionele nagelstudio maak ik alleen gebruik van de beste kwaliteit producten. Enkele hoge kwaliteit merken die ik gebruik in mijn studio zijn bijvoorbeeld Young Nails, Caption, ManiQ en CND. Deze geweldige namen zijn het beste op gebied van nagelfashion. Hygiëne vind ik tevens enorm belangrijk, dus na elke klant worden de materialen en instrumenten waarmee ik werk volledig schoongemaakt.

Zoek je een plek om ook je nagels te laten lakken in Capelle aan den IJssel? Een afspraak maken bij Nails by Sens kan via of door te mailen naar . Ook kan je het formulier invullen op de contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en acties? Volg me dan op Instagram en Facebook! Op deze website vind je tal van mogelijkheden die Nails by Sens biedt om je nagels te verfraaien. We zetten bijvoorbeeld gelnagels, acrylnagels, gel lak, nail art en meer. Het lijkt me fantastisch jou ook eens te mogen verwelkomen in mijn nagelstudio, want nagels zetten is mijn passie. Ik hoop tot snel!