Welkom op de website van Nails by Sens! Een echt nagelvrouwtje in de buurt van Rotterdam! Ik help je in mijn nagelstudio graag aan de meest prachtige nagels. Als nagel vrouwtje weet ik van elke hand een kunstwerk te maken. Nagels laten zetten of laten lakken zijn vanzelfsprekend behandelingen die ik met passie, plezier en liefde uitvoer.

Een nagel vrouwtje in Rotterdam!

Bij dit nagel vrouwtje kan je terecht voor alle soorten nagel behandelingen, of je nu nepnagels wilt, acrylnagels, gelnagels, nail art, gel lak of iets anders: je gaat altijd met een tevreden gevoel naar huis. Vrouwen die rondlopen met mooie nagels barsten vaak van zelfvertrouwen en kunnen je een geweldig en prettig gevoel geven. Mooie nagels vallen direct in je omgeving op, bijvoorbeeld bij vrienden en vriendinnen, maar ook voor je eigen gevoel. Daarnaast maakt dit nagel vrouwtje in Rotterdam alleen gebruik van producten van de beste merken. Top kwaliteit merken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de top op gebied van nagelfashion. Omdat ik hygiëne erg belangrijk vind worden al mijn instrumenten na gebruik volledig gedesinfecteerd.

Wil je ook graag prachtige nagels? Kom dan eens langs bij ‘nagelvrouwtje’ Nails by Sens in Capelle aan den IJssel na het maken van een afspraak. Dat kan via of . Tevens kan je het formulier invullen op de contactpagina als je vragen hebt of een afspraak in wilt plannen. Vergeet ook niet mijn Facebookpagina te liken en me te volgen op Instagram voor nieuwtjes, acties en aanbiedingen! Of je dus op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gelnagellak, gellak of iets anders om je nagels mee te verfraaien, bij Nails by Sens ben je aan het juiste adres. Omdat ik mooie nagels zelf ook geweldig vind hoop ik je snel eens te mogen verwelkomen bij mij in de nagelstudio.